Tre Dagar<333

Torsdag: var jag först på musikalträning. Sen gick jag en halvtimme tidigare för att åka till Lund är jag köpte en konståkningsdräkt. Den e så perfekt. Sedan körde pappa ner mig till Mezo där tjejerna från nybörjr kursen var där för de hade först varit på laserdome och sen gick jag, Alexandra, Filippa, Jessica, Julia och Matilda till pressbyrån och köpte glass. Sandra tappade sin glass så hon fick låna pengar av mig och sen dansade jag Filippa Sandra och Jessica på secen i parken.

Fredag: var det premiär för vår musikal och det gick super. Jessie, Mollie och Anna var och tittade på oss. Sedan följde Jag och Alexandra med Jessie och Mollie till Bella. Där badade vi och hade lite vattenkrig. Satt även i bubbelpoolen och tog en massa bilder med undervattens kameran. Sedan stack vi till ICA Borgen och köpte kakor, läsk och fryst kladkaka som vi åt på nån lekplats på tågaborg som hette lekplats 18. Konstigt namn. Jessie SMSa Andreas från dykningen från min mobil men vi fick inget svar.

Lördag: Idag har jag först uppträtt på gatufestivalen twice. Mellan uppträdena så fikade några av oss på Espresso House. Hon som tog betalt glömde så in min macka men jag brydde mig inte. Sen nu på kvällen så har Monica och hennes man och barn varit här. Det blev inte mycket paus med de barnen:D

Dessa tre dagarna är något att komma ihåg och de har varit perfekta.<3333

You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3

Musikal = Bäst<333

Nu har jag varit på musikalvecka 2 och det är uppvisning imon 15,30 på dunkers i teatersalen och 11,00 och 13,00 på konsol olsons plats(scenen vid petters i stan (HBG)). Denna gången utspelar sig musikalen på ett spökhotell.
Först börjar showen med bli vår gäst från skönheten och odjuret. Sedan kommer den lilla gruppen göra nåt från Oliwer Twist. Sen kommer I have a dream från den min grupp och money money från den lilla gruppen. Sen kommer Fame som jag har solo i och sedan slutet som är Thriller.

You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3


Musikalveckor<333333

Denna veckan har jag varit på nybörjarveckan(fast jag har gått där innan) Där träffade jag många trevliga tjejer som jag hoppas att jag träffar snart igen. Vi gjorde nummer från Cabaret(som jag var en av dansarna i. Jag var Frenzy) High School Musical(som jag hade solo i) och Hairspray(som jag inte var med i) och den lilla gruppen gjorde trollkaren från oz och sound of music. Nu ska det va fortsättar veckan som börjar på måndag och jag berättar mer om det då.


You Know That You Love Me,

The Bitch And The Blondie<3


Lund och CenterSyd<3

Idag var jag med min tränare Jessica och Mamma å Sandra i Lund för att kolla på en konståknings butik. Men det var stängd så vi gick in på Nova istället. Där hittade jag på Marty en  grön Tommy Hilfiger Pullover som jag köpte.
 Sen stack vi till Center Syd och Sandra gick in på NewYorker och hittade kläder som vanligt. Jessica köpte en kofta på Gina.

You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3

RSS 2.0