20-01-2010

Igår var jag med Manda hemma hos mig och vi satt mest vid datan. Innan Manda kom så hade jag varit på staan med Zara för att hämta bioblijetter som vi hade fått av NV den bredda linjen. Idag har jag mest puggat. inget kul.
Igår jag även hela dan på AD får att ha lab, bild och idrott. Just nu är jag oxå galen i paramore´s låt When it rains. se till att lyssna på den. Den e skit bra.

You know you love me,
The Bitch And The Blondie<3

16-01-2010

Tack hemliga bloggaren för det.

Idag har jag  bara hjälpt till med tvätten, pluggat lite och tittat på tv. Inte mycket intressant men jag bloggar i alla fall och det e väl bra? Eller HB?
Jag åt i alla fall väldigt god kinamat idag:DYou know you love me,
The Bitch And The Blondie<3


Från en hemlig person

Nu är det så att en liten hemlig person har tagit sig in på denna bloggen och sitter just nu och skrivet ett skumt inlägg För Natta som sägs äga denna blogg är sämst på att blogga.
Så nu bloggar en annan hemlig person åt henne =)

Eftersom att det är torsdag idag så vet inte jag vad Natta har gjort.. Men jag kan ju säga att denna hemliga person som sitter och skriver är glad. För att imrg ska vi börjar träna igen =) och det ska bli kul tkr denna hemliga person.

Nu vet den hemliga bloggaren inte vad den ska skriva så den gör en playlist som den hemliga personen diggar -.-MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.comDen hemliga bloggaren é lite ego så hon lägger ut en bild på sig.
Opps. Nu är hon inte hemlig längre -.-

Besök den hemliga bloggaren för att hon e coolast på: http://kungenj.blogg.se/


 


Sammanfattning av mitt 2009

År 2009 hade sin bra stunder och sina dåliga.
Jag fick tillbaka min alldra bästa vän och fick på köpet 2 till. Sedan kom Bebbe in i gänget och där kom en bästis till men hon slutade innan skola avslutningen.
Jag slutade året med bra betyg. 8 Vg jag var skit nöjd. 
Under året så har jag varit i Tyskland 4 gånger. Var bland annat där över julen.
Jag blev twilight galen och har läst första boken 4 gånger på svenska och en på engelska. Jag har läst tvåan på engelska en gång och på svenska 3. Trean har jag läst på svenska 3 gånger och är inte klar med den på engelska. Fyran har jag bara läst på svenska 3 gånger.
På jul avslutningen gick jag bara ut med 5 vg vilket jag inte var nöjd med.
Jag var på dykläger precis efter att skolan slutade i sommras och hade skitkul. Jag gjorde bara ett dyk. Nattdyket. det var mitt första nattdyk och det var faktiskt inte så kallt. Den natten bastade vi och sedan åt vi popkorn tills typ 3 på natten. Killarna spelade även bluff och Alex fuska som vanligt. Men det var kul i alla fall.
29 juni blev jag 15.
När skolan började igen efter sommarlövet så blev vårt gäng större. Det blev nämligen så att Alexandras gäng gick ihop med mitt och det var jag inte glad för först.
Under detta året så har jag fått ett nytt favo märke. TOMMY HILFIGER!!
Jag har även börjat lyssna på mer rock musik under detta året.
Under detta äret blev jag även bästa vän med en tjej som heter Hilda. Hilda är en person som har många vänner och går runt och anförtror sig till aldelles för många och det klarade jag inte av. Så jag sa till henne att jag inte kunde vara kompis med henne och då fick jag en massa skit om det.
Killen som jag har gillat under 2009 är glömd och jag har inga känslor var för honom utom vänskapskänslor.
Jag har även börjat älska gossip girl och karaktären Blair.

Jag hoppas att 2010 blir bättre än 2009 men allt har framgångar och motgångar.

You know you love me,
The Bitch And The Blondie<3


Ny design!

Ny Design nu!

Ny Header:Ny Bakgrund:

RSS 2.0