Nya skor.

Nu har mina gummistövlar med klack kommit från tretorn. Yeah!!!! De e så fantastiska och jag längtar tills jag kan använda de.Just nu sitter jag här i min ODD MOLLY kofta och känner mig kraslig. Inte jag med att jag är skadad nä nu ska jag bli sjuk oxå. Inte roligt. Men imorgon är det fredag och då ska jag vara instruktör på dykning. Yeah. imorgon kan jag också se det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Längtar so much.

You know you love me,
The Bitch And The Blondie<3
28-09-2010

Just ne är det rast och jag har precis kollat på det senaste Gossip Girl avsnittet. Väntar på att spanskan ska börja. Yeah. Molly, Jag och Emma är helt beroende av ett av mina ordspel och sitter med den hela tiden. Så fördriver vi vår tid. Just nu e jag också jättetrött och vill bara sova, men det blir inte så jobbigt för det e bara två lektioner kvar idag sen är det slut.

You know that you love me, 
The Bitch And The Blondie<3

Lite bilder från random timesYou know you love me,
The Bitch And The Blondie<3

Höst! Suck

Nu e det snart höst igen men modet e på top. mycket stickat och päls är det som gäller. Just nu är jag skadad och går med en stor ful plastsko för att jag har skadat min hälsena. Nu så är även min IPhone spärrad så den går inte att använda men förhoppningsvis så låser den upp sig imorgon. Just nu e det rast och här sitter jag med, Molly, Emma, Sara, Fitore, Rebecca, Sofie, Amanda och Helin. Just nu e jag skit trött och längtar tills jag kan sätta på mig ett par jeans igen. Det jag längtar mest efter nu är att få gå på isen, dyka och shoppa. Jag hatar att inte kunna gå normalt. Men nu är det bara tre veckor kvar med skon och sedan är det rehabliterning  som gäller.

You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3

RSS 2.0