Höst suck!

Nu märks det att det börjar bli höst även om det är varmt ute. Det blåser mycket och det märktes när jag var i tyskland. Jag var där med Manda, Sandra och Katta. Katta fick maginfluensan på sista kvällen av semesterna och är hemma ifrån skolan nu. Min morron började super sugigt, jag bräka med mamma och Sandra håll på att gjora mig sen. Sedan blev det bråk och hon kallade mig fitta. det var min morgon det.
Nu med hösten så betyder det varma kläder och kallt ute. Men det betyder också fler besök på espresso house. 
Igår var jag super irriterad också för att då fickvi veta att det är skolfoto på tisdag. De kunde inte ha sagt det tidigare. Men även hände det en annan stor händelse. Vi som hade idrott andra passet väntadepå bussen i över 1 timme!!!! Desutom den bussen som vi fick åka tillbacka med körde förbi oss en gången när vi hade väntat en timme. Sedan när vi kom tillbacka till skolan så gick Per med oss till matan för att kolla om det fanns någon mat kvar men det gjorde det inte. Jag tror att det var gymnasie eleverna som åt upp den maten för att vi får alltid ta lite eftersom de kommer efter oss och då räcker tydligen inte alltid maten till oss. Sedan var allt skolan kunde erbjuda oss till lunch var frukt, mackor, fil och yoggi. Det kallar inte jag Lunch. Sedan sa vi att vi kunde gå ner på stan och äta. ta med kvitton och så kunde skolan betala det men det gick inte heller bra. Vi fick en halv timme på oss att vara borta vilket är lite till lunch rast. Sedan när jag kom ner till MC så lyssnade hon i kassa inte helt på vad jag beställde men jag hann säga till innan något hände. Hon blev irriterad på mig och tyckte det var mitt fel vilket det inte var eftersom hon inte lyssnade. Det var nog inte min bästa dag men busschaffören på  linje 220 tack för att jag fick åka graits. Det var bra för då kom jag tillbacka till skolan fort. Så jag kom i alla fall i tid.
Nu är jag trött och ska på dykningen efter skolan. Det var ingen god lunch i skolan så jag antar att jag får fixa frukt hemma innan jag sticker iväg. På svenskan idag har det varit skit kul jag och Zara och Klara snacka typ engelska med indisk brytning. Skit kul. Jag hoppas dagen blir bra för just nu suger den nästan.

You know that you love me,
xoxo The Bitch And The Blondie<3


Now im back<3

Sorry att jag inte har bloggat på länge men jag har inte haft tid eller lust.
Skolan har börjat och det är både bra och dåligt. Här är en lista på bra saker.

  • Nya som tillhör vårt gäng: Hilda, Katta, Alexandra och Emma.
  • Vi är lediga idag.
  • Livet är som vanligt igen.
  • Man går oftare till espresso house

Det som är dåligt är vissa personer som man har fått med i sin klass(jag nämner inga namn).

Idag ska det hände en del saker. Jag och Becca ska intervjua vår nya skolchef/Rektor. Jag ska baka hos Manda och hjälpa henne städa gardroben. Sen ska jag på stan med de bästa. Jag behöver nya skor. Jag ska ävenm ta hand om tvätten nu på morgonen men det tar inte så lång tid.
Under tiden som jag inte har bloggat så har jag varit i tyskland igen. I Lübeck denna gången. Där köpte jag lite kläder, spel och en hel låda hello kitty tuggummi. Jag har varit på fest i Mandas stuga tillsammans med Ada, Hilda, Katta och Sandra. Vi tog skit snygga bilder men sen stuka Sandra foten så vi kunde inte ta fler bilder.

You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3


RSS 2.0