Värme! :D

Äntligen har värmen kommit på riktigt och just nu sitter jag ute och pluggar på altanen. Det känns så skönt att kunna ha shorts på sig igen. Jag har inte gjorde väldigt mycket under lovet mer än att ha varit hemma och tagit det luget, pluggat och varit i Malmö i tisdags. Hittade inte så jätte mycket. Köpte lite sugerpaste till att göra tårtor och lite annat gott. Nu ska jag fortsätta med min hemtenta i Historia. Har ett bra ämne under imperialismen nämligen hur påverkades modevärlden av den andra industriella revolutionen.
You know that you love,
The Bitch And The Blondie<3

Beslut

Att stå inför vissa beslut är svårare än andra. Att överväga de bland de vägar man kan välja för att välja den vägen som blir bäst för en. Jag står inför ett just nu. Jag måste gå vidare på ett eller annat sätt, jag måste välja det som kommer göra minst ont och göra att jag mår bättre efteråt. Antingen är att sluta och aldrig komma tillbaka men sakna något som jag älskar eller så stannar jag och får göra det jag älskar med risk att börja må dåligt igen och hamna på samma ruta som nu? Vilket väljer man? Man kan må lika dåligt i båda vägarna men bara en väg gör att jag får fortsätta åka. Verkar det lätt att välja? För det tycker inte jag.
You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3

Fredag!

Idag har jag haft prov i religion A på de monotistiska religionerna. Det gick hyfsat och jag kommer i alla fall bli godkänd. Sedan blev det idrott och sallad till lunch. Just nu har jag Samhälle och håller på med ett EU-arbete som går helt okej. Ikväll blir det dykning och kanske det blir film sedan oxå.
You know that you love me,
The Bitch And The Blondie<3

RSS 2.0